Firman Bloggar!

Alla inlägg den 7 mars 2009

Av Rengbo/Nilsson - 7 mars 2009 08:24


Precis som utlovat är det det regerande mästaren i "Utmaningen" Micke Persson som levererar dagens tips här hos Firman. Vad gäller dagens hästtips så går dessa att finna under "kommentarer", håll till godo!


En svår spelhelg då man måste ta hänsyn till att alla storlag har Champions League i veckan som kommer. Därför har jag valt att avstå dessa matcher med några av dessa lag inblandade och valt att lägga krutet i The Championship och League one!


Match 1
Queens PR – Sheffield United                   2                    (2,75 expekt) 

Här spelar jag en tvåa på Sheffield United som har rest sig på nio efter en mycket dåligt inledning på säsongen. Nu på sistone har man spelat bra både hemma som borta (ett undantag för derbyt mot onsdagslaget) och här möter man ett lag som innan säsongen var en av favoriterna till att gå upp men som är absolut The Championship största besvikelse. Sheffield U har nu endast 6 poäng upp till den sista platsen som ger avancemang och dessutom en match mindre spelat. Här kommer de att gå för full pott och 2,75 (Expekt) är taget!


Match 2
Swindon – Milton Keynes Dons                 2                    (2,10 expekt)

Många kanske nu tänker vad f-n är detta för lag! Milton Keynes Dons är faktiskt gamla Wimbledon som efter många år av skrällar i Premier League fick nergraderas på grund av dålig ekonomi. Nu har de börjat komma framåt i serie systemet igen och de imponerar stort i League One där man har gjort näst flest mål och släppt in näst minst mål i serien och det är ”bara” seriesuveränerna Leicester City som man har efter sig i denna statistik. Man siktar på att gå raka vägen upp till The Championship och då är det bara seger som gäller mot Swindon. Swindon är inget lag som imponerar och har dessutom näst minst vinster i denna serie. Allt annat än att ”Wimbledon” vinner betraktas som en skräll och 2,10 (Expekt) är taget!

Två mycket bra singlar att spela eller en dubbel till fina 5,78 ggr degen!

Lycka till!

/Micke 

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards