Firman Bloggar!

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2009

Vilket tryck, Emil är på ingång, tack Svennis och stackars Palm!

Av Rengbo/Nilsson - 22 oktober 2009 13:51


  


Kan bara inleda denna text på ett sätt:
WOW, VILKET TRYCK PÅ FIRMANS BLOGG!


Måste poängtera hur mycket vi uppskattar när folk skriver under med sitt namn, verkligen kul. En sak som jag dock hängt upp mig på är Sigge Hanssons kommentar gällande domarens anonymitet i fallet som vi diskuterat. Jag citerar:


"Ingen licensierad domare får egentligen uttala sig i fall som detta, även om väl en och annan tyvärr gör det och kanske då i tid o otid. Jag skulle verkligen ställa till det för både mig och domaren i fråga - om jag namngav honom"


Helt ärligt fattar jag ingenting. Vad skulle det ställa till för problem om domaren gått ut med sitt namn? Det är faktiskt till och med några som hört av sig till Firman och påstått att Sigge Hansson hittat på denna "storyn" själv vilket undertecknad däremot INTE är beredd att hålla med om. Varför kan inte en domare stå för sin åsikt? En åsikt som dessutom "måste" vara korrekt! Sigge eller någon annan kunnig person i ämnet (Giis?) - ordet är fritt - men svaret jag vill ha ska vara korrekt!


EMIL MÅRTENSSON ÄR PÅ INGÅNG!
Vi har redan flaggat lite för det, men det är värt att göra det igen. Emil Mårtensson står i startgroparna och pockar på uppmärksamhet. Eftersom vi redan fått ta del av matrialet kan vi konstatera att det är värt att vänta på. En riktigt läsvärd text fullmatad med avslöjanden, inte minst från TFF:s innersta kretsar. När den kommer att ligga *live* är ännu inte bestämt, men räkna med att det blir inom en snar framtid. Så gör som vanligt, håll Er uppdaterade - för detta vill Ni inte missa!


NYA UPPDRAG TAS GÄRNA EMOT!
Fick ett samtal från Sydsvenskan i helgen.
Ordinarie Jägersoreportern var inte tillgänglig och man behövde få till en lösning. Och det snabbt. I annat fall riskerade till och med tisdagens löpningsreferat med tillhörande text att utebli från tidningen. Givetvis tackade jag som vanligt JA då det handlade om nya arbetsuppdrag, men är det inte otroligt. Sydsveriges största morgontidning står utan "backup". Nåja, jag hoppas att man var nöjda med vad som levererades...


TACK SVENNIS, VI VILL JU HA "NYTÄNK"!
Sven-Göran "Svennis" Eriksson var tydligen den förste som fick frågan gällande att ta över rodret som Sveriges förbundskapten i fotboll, men han valde något överraskande att tacka nej. Känns märkligt att han avböjde till förmån för en fortsättning i Notts Couty där det enligt rapporter är lite småtrassel med både det ena och andra. Detta kunde ju ha blivit toppen på en sanslöst framgångsrik tränarkarriär. Eller också kan man vända på det. Tur för svensk fotboll att mannen i fråga tackade nej när man nu äntligen har chansen att satsa på lite "nytänk". I onsdag kunde pressen klargöra att ytterliga två heta namn blivit strukna från listan. Om man nu vill tro på allt som sägs och skrivs vill säga...


FULL RULLE I SMÅKLUBBSVÄRLDEN!
Trots att säsongen nyss tagit slut är småklubbarna mitt uppe i förberedelserna inför nästa år. Nya tränare och nya spelare ska bli klara för underskrift. Tre lag som Firman vet jobbar febrilt för dagen är IFK Trelleborg, BK Skansen och Gylle AIF och gemensam nämnare gällande deras främsta jobb är att hitta en assisterande tränare. Vet Ni något av värde gällande småklubbsfotbollen på söderslätt, lägg en kommentar!


DAGS FÖR POPALEX ATT LEVERERA! 
PopAlex gjorde den långa resan till Holland för att se Alkmaar kvittera Arsenals 1-0-ledning i den 93:e minuten. Med facit i hand gissar vi att han hellre stannat hemma och lagt lite med krut på sin blogg. Nästa vecka gäller det verkligen att "snöra på skorna" igen. Över 300 unika läsare/dag nonchalerar man nämligen inte hur som helst!


STACKARS KALLE PALM...
Kalle Palm lär inte bara få det tufft som tränare för nyuppflyttade Svedala IF. Han lär, liksom han själv var inne på igår, även få det tufft gällande mediabevakningen från Firman. Vi säger bara; UPP TILL BEVIS!


EN "MELANDERFLOSKEL" FÅR AVSLUTA!
Kan inte låta bli att citera en kommentar från Dennis Melander på facebook.
"Är man inne så går det fort..."
Hmm. Jaha. Vad kan då den gode högerbacken mena med detta uttalande? Hatten av för förste man eller kvinna som lägger en kommentar gällande rätt svar på vad Dennis beskriver.


Till sist:
Glöm inte att det kan var skönt att gå emot vinden ibland.

---------
Firman 2/2





 
 
Ingen bild

tony strandeberg

22 oktober 2009 14:24

kan inte tänka mig att man inte får uttala sig,men precis som inom poliskåren,finns där kanske en anda man inte ska bryta?men vet att man efter matchen inom gruppen(hd ad ad)pratar igenom matchen&vad som var bra respektive dåligt!

 
Ingen bild

Insider i Bk skansen

22 oktober 2009 17:07

Det lutar åt att det blir Ola Persson sidan om Anders nilsson

 
Ingen bild

alex

22 oktober 2009 18:52

Klart jag inte ångra mig. Det finns inget som går före Arsenal......Så är det. Det är ju inte mitt fel att CL ligger tisdagar o onsdagar.

 
Ingen bild

Celander

22 oktober 2009 18:52

Känns kanon att ni tippar att Svedala och Kalle Palm ska få det tufft i div. 3 för då blir vi säkert ett topplag med tanke på hur bra era "småklubbstips" varit tidigare.

 
Ingen bild

Tobajason

22 oktober 2009 20:26

Tyvärr insider i Bk skansen...

de ligger inte mycket sanning i ditt inlägg.

 
Ingen bild

Kingen

22 oktober 2009 20:55

Vad Melander menar vet alla,han fru har ju börjat växa redan runt naveln,en ny högerback på gång kanske.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rengbo/Nilsson - 31 oktober 2009 08:30

FIRMAN BLOGGAR FLYTTAR!Det har blivit dags för vår kära blogg att flytta. Ni hittar från och med nu Firman Bloggar på följande adress:http://www.firmanbloggar.se   GLÖM INTE ATT LÄGGA IN DEN NYA ADRESSEN SOM BOKMÄRKE ELLER STARTSID...

Av Rengbo/Nilsson - 30 oktober 2009 11:17

Imorgon lördag är det på dagen ett år sedan Firman Bloggar "föddes" och utvecklingen som varit kunde vi bara fantisera om. Detta kommer vi att fira på ett alldeles speciellt sätt, hur får Ni veta om Ni kikar in igen tidigt imorgonbitti. Håll utkik, s...

Av Rengbo/Nilsson - 29 oktober 2009 11:00

    IDAG HAR JAG BARA LITE TANKAR ATT FÖRMEDLA!Regeringen satsar ett antal miljoner på förorternas föreningar. Varför?De vill ju inte vaccinera sig så det finns snart inga människor i förorterna längre...!!I riksdagen fattas viktiga beslut. Ja, ...

Av Rengbo/Nilsson - 29 oktober 2009 07:45

Precis som vi lovande under gårdagen kommer här BK Skansen tränarlösning inför nästa säsong. Hjälptränare till nuvarande Anders Nilsson blir Marcus Jönson och som målvaktstränare kommer Johan Sörensen att komplettera.- Marcus är en person med ledareg...

Av Rengbo/Nilsson - 28 oktober 2009 11:00

   GYLLE AIF har gjort klart med en ny tränarkonstellation till nästa säsong.Rickard Harletun stannar kvar och till sin hjälp får han Ola Persson som närmast kommer från spel i BK Skansen. - Denna konstellation har varit på gång i några år,...

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards