Firman Bloggar!

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

Slutkval för FC Trelleborg --> div 2

Av Rengbo/Nilsson - 11 oktober 2009 17:28

kvalhjälten

 

Fc Trelleborg-Gif Nike 0-2 (0-1)


Så var vi då framme vid slutkvalet till div 2.

Nike som jag inte sett på ett par år och visste därför inte riktigt vad jag hade att vänta mig mot ett FCT som lyckats ta sig vidare från första kvalomgången.


Förutsättningarna rent vädermässigt var väl inte de allra bästa men Nike visade redan från början att man kom från en serie högre upp och var det klart bästa laget i första halvlek. Man också tog ledningen ganska omgående efter att Patrik Eklund i FCT målet missbedömt situationen något och lobben över honom var både snygg och MYCKET viktig för Nike. 0-1 redan efter 10 spelade minuter och då ska vi inte glömma en jättechans för Nike strax innan där nämnde Patrik gjorde en ypperlig räddning. Nike var under första halvlek det bättre laget och kontrollerade matchen fullständigt där man också kunde gjort ytterligare något mål. FCT skapade inte någon bra målchans under första 45 minuterna och ledningen för Nike var fullt välförtjänt.


Andra halvlek började FCT något bättre och försökte då att etablera ett tryck mot Nike, men närmre än till några farliga hörnor kom man inte och det kändes hela tiden som att Nike hade full koll på händelserna och man skapade också några bra läge efter kontringar och FCT kom undan med blotta förskräckelsen. Nike skulle dock få sitt andra mål men det dröjde till matchminut 28 innan det kom och återigen efter sjabbel i hemmaförsvaret. 0-2 och brottartungt för FCT att åka till Lomma på lördag med 2 måls underläge.


Enligt mitt sett att se på det så kunde denna match varit betydligt jämnare om man inte slarvat så mycket, enkla mottagningar missades, mängder av felpass som ledde till kontringar och sen förlorade man också kampen på mittfältet. Där vann man inte mycket boll och Nikes kapten Mattias Nordgren var mycket bollsäker och låg hela tiden rätt i positionerna och var planens i särklass bästa spelare.


Kval är kval och allt kan hända på lördag men jag tror att det ska väldigt mycket till om inte Nike behåller sin div 2 status efter kommande lördags drabbning. Jag hoppas jag har fel och FCT har nu en vecka på sig att verkligen samla energi för att krama ur det sista som finns i säsongens sista match och jag önskar er ett stort lycka till.


dollartecken dollartecken dollartecken - Mattias Nordgren i Nike var duktig på mittfältet.

dollartecken dollartecken - Det var mycket bra gjort av FCT att klara av första kvalomgången och ta sig till slutkval.

dollartecken - Ska någon FCT:are nämnas så blir det Adam Weizewski. Löpte mycket och försökte hela tiden men han och Lewitz fick alldeles för lite boll att jobba på.


spark i skrevet

En spark i skrevet:

Domaren var en fullständig katastrof på båda hållen. Matchen slutade inte som den gjorde på grund av honom men vad var det för nivå han hade lagt. Han blåste  frispark i varenda nickduell medan han missade fula kapningar och efterslängar. Han hade nog sett landskampen i parken igår där det också blåstes hela tiden och kanske hade de två domarna någon form av tävling om vem som kunde blåsa flest gånger. Matchen var inte av div 2 status men domaren borde hålla till på ännu lägre nivå än dessa två lagen.


Stort tack till Daniel "kvalhjälten" Olofsson!


----------

Firman

 
 
Ingen bild

Lane

13 oktober 2009 07:30

Som vanligt har du en bra match analys Danne.

Håller med dig om domaren, och två avgörande missar han gjorde var att vid mål nr 2 skulle FCT haft en frispark när Tobbe blir dragen i armen.
FCT skulle även haft en straff när Adam blev nerknuffad i andra halvlek.

 
Ingen bild

Daniel

13 oktober 2009 21:35

Tack Lane!

Ja, den domaren lämnade mycket i övrigt att önska. Tobbe kanske skulle haft ett rött kort efter sitt tilltag också, men som sagt, domaren var lika dålig på båda hållen.

 
Ingen bild

Celander

14 oktober 2009 14:04

Domaren var ingen stjärna men tyvärr är det inget nytt. Tycker precis som ni att det bara blir sämre och sämre på domarefronten. Turligt för oss alla var ju att i matchen mellan Nike-FCT var det klasskillnaden mellan lagen som avgjorde och inte domaren.

 
Ingen bild

Daniel

14 oktober 2009 14:39

Håller med dig. Matchen avgjordes inte av domarinsatsen. Ville bara påpeka att han var väldigt dålig på båda hållen. Nike var det klart bästa laget och FCT tycker jag kom lindrigt undan med 2 bollar.

 
doris

doris

27 oktober 2009 12:08

Ich finde den Aufbau der Seite sehr gut. Macht weiter so.

http://www.kostenlose-sex-filme-herunterladen.net

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rengbo/Nilsson - 31 oktober 2009 08:30

FIRMAN BLOGGAR FLYTTAR!Det har blivit dags för vår kära blogg att flytta. Ni hittar från och med nu Firman Bloggar på följande adress:http://www.firmanbloggar.se   GLÖM INTE ATT LÄGGA IN DEN NYA ADRESSEN SOM BOKMÄRKE ELLER STARTSID...

Av Rengbo/Nilsson - 30 oktober 2009 11:17

Imorgon lördag är det på dagen ett år sedan Firman Bloggar "föddes" och utvecklingen som varit kunde vi bara fantisera om. Detta kommer vi att fira på ett alldeles speciellt sätt, hur får Ni veta om Ni kikar in igen tidigt imorgonbitti. Håll utkik, s...

Av Rengbo/Nilsson - 29 oktober 2009 11:00

    IDAG HAR JAG BARA LITE TANKAR ATT FÖRMEDLA!Regeringen satsar ett antal miljoner på förorternas föreningar. Varför?De vill ju inte vaccinera sig så det finns snart inga människor i förorterna längre...!!I riksdagen fattas viktiga beslut. Ja, ...

Av Rengbo/Nilsson - 29 oktober 2009 07:45

Precis som vi lovande under gårdagen kommer här BK Skansen tränarlösning inför nästa säsong. Hjälptränare till nuvarande Anders Nilsson blir Marcus Jönson och som målvaktstränare kommer Johan Sörensen att komplettera.- Marcus är en person med ledareg...

Av Rengbo/Nilsson - 28 oktober 2009 11:00

   GYLLE AIF har gjort klart med en ny tränarkonstellation till nästa säsong.Rickard Harletun stannar kvar och till sin hjälp får han Ola Persson som närmast kommer från spel i BK Skansen. - Denna konstellation har varit på gång i några år,...

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards