Firman Bloggar!

Alla inlägg den 14 februari 2009

Av Rengbo/Nilsson - 14 februari 2009 08:26


Veckans tips bygger vidare med några av de framgångsrika lagen från förra helgen. Beklagligt att Firman inte fick till slutklämmen senast men vi ger aldrig upp och här kommer nya tips som vi hoppas ger läsarna tillskott i kassan.  Denna gång handlar det om en fyra matcher som Ni kan spela runt. Kanske några dubblar och en trippel. Den modiga kör på en fyrling…


Bristol City – Southampton 1

Förra veckan vann Bristol C en svår bortamatch mot Norwich precis som Firman tipsade. Denna vecka har de fördel av hemmaplan och allt tyder på att Bristol C kommer köra över ett ganska svagt Southampton denna vecka. Southampton har hamnat näst sist i tabellen och det kommer krävas en rejäl uppryckning om de ska börja klättra i nuläget finns det inget som tyder på uppryckning. Ettan känns KLAR!


Svenska spel ger 1,65


Doncaster – Sheffield W 1

Doncaster är ett riktigt formstarkt lag. Trots bra form ligger man illa till och riskerar nedflyttning. Doncaster är ett riktigt krigarlag och nu när det gått bättre har självförtroende vuxit. Motståndet från Sheffield vann ett riktigt tuff derby senast och tvingades bränna mycket krut. Sheffield W ligger tryggt mitt i tabellen och kommer nog inte alls lika laddade som Doncaster.


Svenska spel ger 2,15


Charlton – Plymouth 1

Två riktigt formsvaga lag som drabbar samman i en match som andas kris. Charlton ligger sist och har verkligen en usel säsong bakom sig. Senaste hemmamatchen innebar seger och nu får man chansen igen att visa hemmapubliken att man inte gett upp. Plymouth är en besvikelse och har riktigt svårt att göra mål för tillfället. De fem senaste matcherna har get ett ynka mål. Denna drabbning tror jag Charlton kommer ta hem trots tabelläget.


Svenska spel ger 2,25


Ipswich – Blackpool 1

Ipswich svek mig rejält senast. Att laget vågade spela sitt egna spel innebar luckor i försvaret. Dessa luckor lär inte uppstå på hemmaplan och revanschlusten lär vara stor. Blackpool tog en imponerande seger borta mot Crystal P senast men två raka bortamatcher sliter. De lär inte ha kapaciteten vinna två tuffa bortamatcher på raken. Utgår från att Blackpool tröttnar under andra halvlek och då får Ipswich chansen att avgöra.


Svenska spel ger 1,65


Fyrlingen ger totalt 13,17.



Och som vanligt önskar vi alla spelare LYCKA TILL!
-------------------------------------------------------------------------------
Slutligen ett tips som kan bli minst lika värdefullt.
Ingen har missat att det är alla hjärtans dag


-----------

Firman 1/2

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards