Firman Bloggar!

Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Rengbo/Nilsson - 15 februari 2009 10:41




Så har det då blivit dags att presentera vårt nya namn på redaktionen och det handlar om ingen mindre än Anders "Giis" Mårtensson. Debuttexten handlar om en helt vanlig fotbollskväll och räkna med att Ni även i fortsättningen kommer att kunna läsa om precis vad som helst, håll till godo!

-------------------
-------------------

En helt vanlig träningskväll i en helt vanlig fotbollsspelares liv är inget annat än ett långt självplågeri. Om jag tar torsdagen som ett exempel så kommer jag fram till att det skönaste som finns är att komma hem EFTER träningen. Ingenting med träningen är roligt.

Eftersom man är halvt förstörd i kroppen så måste man använda tejp på vissa kroppsdelar för att inte de ska ramla av och de klisterbindor man använder gör skäl för sitt namn och sitter verkligen mot huden som klister.


Uppvärmningen är ett ont måste som man tyvärr måste ta sig igenom för att slippa tejpa ännu fler kroppsdelar nästa träning. Sen har man spelövningar där det ofta är koner som spelar i motståndarlaget. Man springer, sparkar, passar och tröttar ut sig själv med långa rusher som i slutändan ändå slutar med att någon annan får en tå på bollen och retligt petar den åt sidan så att man inte når den.

Får man mot förmodan på ett riktigt snyggt skott som smiter in i
krysset så tittar givetvis alla andra bort precis i det ögonblicket...

När träningen är slut och man joggar ner ett varv eller två runt planen så längtar man efter en varm och uppmjukande stund i duschen (är det hälsosamt att springa utomhus på en stenhård grusplan i minusgrader?) men först ska man ta bort tejp och klisterbinda som man har fått runt benet för att inte knäet ska vrida sig och sitta bak och fram när man blir gammal. Ni som provat att flå huden av er själv vet hur det känns.

När man väl står i den varma duschen så undrar man varför
det står 20 andra svettiga, nakna killar och tittar på en…


Snabbt ut ur duschen, på med kläderna och så ett snabbt hejdå till de där lagkamraterna. Väl hemma intas horisontellt läge i soffan och tortyren man utsatt sig själv för är över för denna gång.

Fotboll är det roligaste som finns och inget kan ändra på det. Inte ens om jag så var tejpad från topp till tå och spelade fotboll i Sibiriska korpligan tillsammans med den ryska förbrytareliten!

//Anders Mårtensson.

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards