Firman Bloggar!

Alla inlägg den 2 maj 2009

Av Rengbo/Nilsson - 2 maj 2009 18:36

Lördagseftermiddagen har avverkats ute i Rydsgård där en tidig serifinal mellan Rydsgård och Östra Torp spelats!


Matchen inleddes på bästa sätt av Torp som tog tag i spelet och pressade tillbaka Rydsgård REJÄLT!


0-1 satte Firman 2/2 (Ante) behärskat efter snygg mottagning. Vi glömmer stolpträffen från samma spelare minuten innan...

0-2 kom efter förspel på högerkanten där Kaj slog ett perfekt inlägg på bortre där Frallan helt ensam kunde nicka in i öppen kasse.


Första halvtimmen var grym av Torp!


Andra halvlek var ställningskrig och mycket långa bollar.

Supersub Zahn hoppade in och satte 0-3 och matchen var över!


12 poäng av 12 möjliga känns okej.

På fredag väntar ny tidig seriefinal då Torp gästar Blentarp!


Undertecknad orkar inte skriva mer då han gjort sina första
90 minuter för säsongen...


Inom kort kommer även kvalhjältens summering av dagens matcher!



El Clásico nästa! 


----------

Firman 1/2


Av Rengbo/Nilsson - 2 maj 2009 12:06


Vi har som Ni vet för avsikt att i största möjliga mån ha koll på de i våra ögon viktigaste matcherna. Och eftersom Firman för sin del finns på plats ute i Rydsgård denna eftermiddag har vi värvat ett nytt namn till bloggen, nämligen Daniel "kvalhjälten" Olofsson. Han kommer att följa såväl FCT som IFK idag och återkommer därefter med såväl $-tecken som en "spark i skrevet". Spännande läsning väntar, håll utkik!
----------
Firman

Av Rengbo/Nilsson - 2 maj 2009 08:54




Mats Sundins Vancouver inledde med seger i den inledande kvartsfinalen mot Chicago och frågan är om den nu 38-årige svensken äntligen ska få sitt Stanley Cup-guld. Svaret ges inom de närmaste veckorna och vi misstänker att det finns många med oss som hoppas.

Det blev seger i nyckelmatchen!
Tom Prahl pratade i veckan om att matchen mot ÖIS var en nyckelmatch. Nyckelmatch så tillvida att den skulle komma att bli avgörande för om man i fortsättningen ville tillhöra toppen eller botten. Efter 2-1-segern lever hoppet vidare.

I samma match fick vi i halvtidsvilan ta del av en småkomisk statistik. Bortalaget Örgryte IS hade då noll avslut på mål, men i protokollet stod det 1-1…

Finslipande träning!
Gårdagens finslipande träning inför dagens seriefinal avverkades på bästa sätt och räkna med att det är 16 laddade spelare som ser fram emot en välspelad och spännande fight, må bästa lag vinna!

Uppskattad fredagsfräckis!
Gårdagens ”Fredagsfräckis” togs av vår mailkorg att döma emot med idel applåder vilket givetvis är glädjande. Vi ställer oss dock tveksamma till om vi lyckas hålla samma nivå varje vecka…

Det händer mycket just nu!
Det händer mycket just nu och våra gästbloggare står i kö för att få publicera nya texter. Andreas ”Hutteboll” Göransson har redan levererat en text vilken går att ta del av på måndag. Rickard Nordström finslipar nya rader och detsamma gäller Fredrik ”Hyhne78” Hahne som närmast kommer att gå till angrepp mot Trelleborgs Kommun. Anders ”34:an” Vedmar funderade visst på att berätta om ”nollor” han har stött på i livet, firmamedlemmarna hoppas givetvis slippa att bli inblandade.

Tog personlig kontakt!
En av våra läsare pekade ut trelleborgsbekantingen Malik Sesay som mannen bakom signaturen ”2nd2none” och han tog av den anledningen personligen kontakt med Firman, något vi uppskattar. Och vi för vår del valde givetvis som vanligt att stå till tjänst och meddelade genast vad han förklarade var hans oskuld.

7-mannacupen i Lilla Beddinge kan bli en riktig succé och givetvis vill även Firman vara med. ”Hyhne78” har tagit ansvar för lagets anmälan, återstår att se vem som kommer att ta plats i laget!

Vi kan inte sticka under stol med att vi faktiskt var ute efter rubriker och extra uppmärksamhet när Nilsson för ett par dagar sedan tyckte till. Och av läsarstormen att döma verkade taktiken gå hem, kul!

Firman har fullkomlig koll, men vänder vinden?
Till slut kan vi konstatera att vi faktiskt tar del av IP-adresser när kommentarer skrivs in och av den anledningen tror sig Firman faktiskt fortfarande ha fullkomlig koll på vem som står bakom den omtalade pseudonymen ”2nd2none”. Men så länge personen ifråga inte vill kliva fram väljer även vi att tillsvidare låta det vara en hemlighet. Vem vet, vinden kanske vänder...

----------
Firman

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards