Firman Bloggar!

Alla inlägg den 17 maj 2009

Av Rengbo/Nilsson - 17 maj 2009 22:21


I Sigges sköna småklubbsblogg hittade vi följande avslutningsrader:
Oavsett det historiska derbyt på Vångavallens A-plan som IFK vann med
2–1 – omgångens behållning var Östra Torps småfyndiga spel mot Skillinge och inget talar för annat än att Torp kommer att rusa igenom serien och sluta som överlägsna serieledare!


Tack Sigge men vi är nykomlingar och spelar gärna utan denna press...


----------

Firman

Av Rengbo/Nilsson - 17 maj 2009 12:11




Måste inleda denna blogg med en återknytning till fredagens begivenheter på A9. Vilket gäng och vilken *jävla* kväll! Personalen var tydligen dessutom lyriska över den för dagen ökade omsättning och jag utgår från att denna aktivitet blir till ett återkommande inslag efter varje fredagsmatch – wow!


Det hände visst en hel del i samband med derbymatchen mellan Skansen och Behar. Och då pratar jag inte bara om PÅ planen utan även UTANFÖR. Men käre nån…


Minnesberg ville flytta lördagens match mot Västra Ingelsta eftersom man saknade en stor del av laget vilka var i färd med ett bröllopsfirande. Detta kom att blossa upp till en mindre strid där Ingelsatränaren Paul Björck i TA konstaterade att man helt enkelt inte ville ha en hängmatch ända fram till hösten. Detta pinsamma uttalande fick mig genast att tänka på nyblivna ligamästarna Manchester United som haft en hängmatch i princip hela säsongen och då pratar vi om Premier League. Hur det gick? Jo, den gode Palle Björck fick ge med sig och de tre lättförtjänade (?) poängen blev till ett minne blott...


Får man be om en reprisupptagning av 4-0-målet…?


Inte helt oväntat fick Anders ”34:an” Vedmar mothugg gällande sin blogg om Trelleborgs Kommun. Vad som är rätt eller fel i sammanhanget låter Firman vara osagt, men för Er med intresse går det att följa diskussionen under kommentarer tillhörande hans gästblogg lite längre ner på sidan.


Även Rickard Nordström blev ifrågasatt. Här var det ”Basse” som ansåg att Lilla Torg tränaren är överskattad och dessutom undrade han över hans utbildning. Gällande det sistnämnda fick han dock genast se sig slagen på fingrarna och vips så var den diskussionen till ända.

Att en känd fotbollsprofil i veckan beslagtogs med knark har knappast undgått någon. Vem det är har säkert också det flesta räknat ut, men för Er som missat det kan jag inte helt oväntat konstatera att det handlar om en målvakt…


Helgen har minst sagt varit intensiv. Igår var det nämligen utflyttningsfest (!) hos lillsyrran och som väntat fick vi extra besök under kvällen. Inte bara en och två gånger utan till och med tre! Granntanten är nämligen väldigt känslig för ljud, men efter Jockes snälla (?) förfrågan om hon inte kunde gå ner i sin egen lägenhet, smälla igen dörren och hålla käften under resten av kvällen blev hon borta för gott. Slutet gott - allting gott!


Det är faktiskt riktigt kul att vår blogg verkar nå ut till en så bred massa. Igår fick jag veta av en för mig okänd person att vår NHL-expert inte längre kan få kalla sig för expert. Och visst, jag kan hålla med. Tipsen har inte direkt varit någon sparbössa, men Martin Jönsson utlovar stenklara vinnare i de kommande semifinalerna. Vi får väl se!  


Undertecknad hann faktiskt även med en tur till Tyskland under lördagen (pust!) och skulle Ni få vägarna förbi Gylle kan Ni därmed känna Er om möjligt mer välkomna än vanligt! 


Avslutar denna blogg med ett skånskt ordspråk…

…”Ed och ta bug för imorgon kommer rackaren och tar skinned”

---------
Firman 2/2

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards