Firman Bloggar!

Alla inlägg den 25 maj 2009

Av Rengbo/Nilsson - 25 maj 2009 09:16




Aston Villa och West Ham gjorde sitt, men dessvärre levde inte Fulham upp till våra förhoppningar och därmed sprack trippeln. Som alltid, nya tag gäller!


I lördagens TA dök vår handbollsexpert Andreas Göransson upp på en helsida och berättade att han ska bli målvaktstränare i IFK-föreningen, en nyhet som vi givetvis hellre hade sett på Firmans Blogg först!


I lördags var det Gylle för hela slanten. Först dess ”bakluckeloppis” med diverse jippon för barnen och därefter match på Gylle Stadion där hemmalaget tog emot Klagstorp. Det var faktiskt lite Östra Torp över det hela då Gylle hade 4-0 i halvlek och därefter mest valde att bevaka.

----------------------------------
På matchen stötte vi även på allas vår småklubbsexpert Sigge Hansson. Han verkade nöjd med sällskapet då det i hans senaste blogg går att läsa följande:


"Under pausen blev det till ett riktigt trevligt bloggmöte på åskådarplats och där fanns Alexander Nilsson – den förre IFK-bloggaren på TA samt Anders Nilsson, från Firman Bloggar. Till dessa båda trevliga grabbar ska läggas Anders far Thomas - minst lika trevlig och i snacket med Thomas blev det ett och annat stoff till kommande kåserier.


Anders är väl mest känd som Söderslätts egen skyttekung och efter fyra mål senast leder han skytteligan som vanligt och han är väl uppe i nio mål vid det här laget, tror jag. Tillsammans med klubbkompisen i Torp, Martin Rengbo, bloggar Anders under just adressen Firman Bloggar och till den bloggen återkommer vi i papperstidningen lite senare.


Claes Nyberg var på plats för att plåta fotbollsspelare men kunde lika gärna valt Anders båda charmtroll till flickor, Linn och Engla. Även Alex förstfödda Nova var med och alla tre verkade finna sig väl tillrätta på stadion"



För Er som vill läsa hela Sigges blogg, klicka på länken nedan.
http://blogg.trelleborgsallehanda.se/smaklubb/

---------------------------------

Det var tänkt att bli lugnet före stormen under den gångna helgen. Men trots detta blev det som vanligt lite småtrevligt under lördagen. Efter eftermiddagens strapatser plockades grillen fram och senare under kvällen fick vi även besök av en glad kvartett där två utav dem (Tom & Jocke!) dessutom bestämde sig för att inviga årets badande. I det 16-gradiga vattnet blev dem dock inte långvariga...


Fick ett samtal av Martin "Märta" Jönsson i lördagsnatt. Han verkade ha roligt, men eftersom varken jag eller Alex kunde tyda hans meningar är vi inte säkra...


Till helgen smäller det, ELITLOPPET 2009!
...min vinnare är Russel November med Sahara Dynamite som outsiderbud!


Läste följande rader i Rydsgårds gästbok...

"Härlig insats idag boys! Vi borde nog avgjort matchen i första halvlek, men viktigaste är att vi fortsätter att vinna. Någon gång måste även Östra Torp tappa poäng..."
...hmmm. Nog för att dem hoppas, vi får väl se!


---------
Firman 2/2


 

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards