Firman Bloggar!

Alla inlägg den 23 maj 2009

Av Rengbo/Nilsson - 23 maj 2009 10:32




Ulf Larsson har en diger lista på fotbollsklubbar som han tränat och ifjol gjorde han sin andra sejour på Vångavallen. Efter att för några år sedan fått sparken från TFF var det denna gång dags att ta sig an IFK Trelleborg, ett uppdrag som minst sagt blev kortvarigt. På grund av sitt arbete hann han enligt eget utsago inte med att fullfölja sitt kontrakt, men denna ursäkt skulle inte helt oväntat visa sig vara ren lögn. Istället gick han bakom ryggen på IFK-ledningen för hur ska man annars tolka att han inom kort presenterades som huvudtränare för FC Rosengård. Framgångarna uteblev dock och första segern fick vänta på sig tills den femte omgången. Men då var det för sent. I tisdagseftermiddag nåddes Firman av ryktet att Ulf Larsson skulle komma att få sparken, ett rykte som också skulle visa sig vara korrekt!

                  

Klockan 17.22 publicerade vi följande text:
Envisa rykten florerar och som vanligt vill Firman bjuda sina läsare på spännande läsning. Denna gång handlar ryktet om att Ulf Larsson får sparken. FC Rosengård kommer meddela förändringen ikväll. Återstår att se om det bara är ett envist rykte eller det finns någon sanning bakom. Ingen rök utan eld...


Klockan 21.40, alltså nästan 4,5 timme senare gick ”nyheten” att läsa på Sydsvenskans nätupplaga och efter nästan ytterligare två timmar hängde även Skånska Dagbladet på. Synd bara att man inte valde att hänvisa till vart man tagit reda på nyheten…


Hur som helst kan vi stolt konstatera att vi med bred marginal var först ut med att publicera och Ni förstår själva att det är Firman som bör följas för att få reda på senaste nytt!


VI CITERAR GÄSTBLOGGARE RICKARD NORDSTRÖM...
Firman minns när vår gästbloggare Nordström nyligen kommenterade Ulf Larsson. Om inte så kommer här en påminnelse om vad han skrev…


”Ulf Larsson misslyckades och bröts sitt kontrakt med IFK Trelleborg. Och det är inte det första kontraktet han brutit. Tror bestämt att det är minst 5 klubbar han inte fullföljt sina uppdrag med”


...om Nordström mindes rätt är det numera sex klubbar som han brutit med, men denna gången var till skillnad från gången innan inte hans eget val!


I dagens Skånska Dagbladet har Ole Törner skrivet en snylthistoria modell större där Ulf Larsson själv anser sig vara fullständigt oskyldig och där SAMTLIGA klubbyten mer eller mindre har varit uppgörelser och i överenskommet samförstånd. "Bullshit" menar Firman som vet att tidernas störste pratkvarn oavkortat enbart ser till sitt ego och tar noll hänsyn till sina medmänniskor.


Återstår nu att se vart den gode Ulf Larsson tar vägen. Om det mot förmodan överhuvudtaget finns någon som i fortsättningen vill ta del av hans tjänster!

ZORAN LUCIC - INTE LIKA KAXIG LÄNGRE?!
Till sist kan vi inte låta bli att såga Djurgårdstränaren Zoran Lucic. Firman minns när han för ett par år sedan högt och brett tackade för att Trelleborgs FF låg i Allsvenskan eftersom det innebar sex säkra poäng. Vi undrar i vårt stilla sinna om han var lika kaxig efter torsdagens förnedring på Vångavallen där hemmalagets 3-0-seger var i underkant. Antingen blir Zoran först ut av de allsvenska klubbarna att ge sin tränare sparken eller också väntar Superettan härnest!

---------
Firman

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards