Firman Bloggar!

Alla inlägg den 10 augusti 2009

Av Rengbo/Nilsson - 10 augusti 2009 13:39



I lördagskväll var det så äntligen dags.
Hanna Karlsson fick sitt efterlängtade syskon.
Linda & Jerry blev föräldrar till sitt andra barn, denna gång en påg!

Närmare bestämt klockan 22.10 och efter att under gårdagen ha hälsat på familjen Nilsson/Karlsson kan jag meddela att ALLA mår prima.

Vad gäller namn och eventuell bild på underverket ber Firman att få återkomma.

---------
Firman
 

Av Rengbo/Nilsson - 10 augusti 2009 11:46



Ännu en semestervecka är påbörjad och det enda som skiljer sig från den föregående är vädret. Men efter åtskilliga dagar med stekande sol kan det faktiskt vara skönt med lite mildare vindar.

Ett rättvist poängtapp!
Många ryckte säkert på ögonbrynen efter att ha sett slutresultatet mot Liga06 i torsdags. Inte minst Sigge Hansson som själv bevittnade den första halvleken och som efter matchen ringde för att ta del av ”alla” målskyttarna. Men faktum var att det gästande laget verkligen bjöd upp till dans och under den andra halvleken spelade man riktigt trevlig och sevärd fotboll. Sammantaget sätt var ett oavgjort resultat högst rättvist även om det givetvis var försmädligt att åka på ett baklängesmål på övertid.

Ny hemmamatch...
På fredag gäller en ny hemmamatch, denna gång mot Askeröd som vi lite turligt kunde vända och vinna mot i våras. Ett lag som - enligt eget utsago - siktar mot att vinna serien. Vi har bara tre poäng tillgodo och en seger hade givetvis smakat mumma. Spännande match väntar och Firman vill på detta sätt hälsa Er välkomna till en intressant drabbning!

-----------------------------
Är det någon som har en husvagn till salu - hör av Er!
-----------------------------

Alex Nilsson, ny i Firmagänget!
Alex Nilsson, Ni vet han som möter upp där IFK Handboll är, är den senaste i raden av nyförvärv för Firmans räkning. Varje tisdag kommer han att skriva här på bloggen och givetvis kommer det främst att handla om handboll. Men liksom våra övriga skribenter har han fritt fram att tycka till om ”allt och ingenting” och räkna med en eller annan sågning under hösten. När han drar igång på allvar ber vi att få återkomma till, men inom en snar framtid är han på plats. Alex, känn dig varmt välkommen i gänget!

Vedmar, Nordström och Olofsson finns kvar...
Vad gäller Anders ”34:an” Vedmar kommer han även i fortsättningen att finnas vid vår sida. Dock nöjer han sig med ett inlägg varannan vecka, men som vanligt är det torsdagar som gäller. Av våra ”ordinarie” medarbetare kommer även Rickard Nordström och Daniel Olofsson att fortsätta vilket vi både är glada och stolta över.

...likaså Märta och Hutteboll!
Lägg därtill Martin ”Märta” Jönsson och Andy ”Hutteboll” Göransson och Ni förstår själva att fortsättningen kommer att bli högst intressant. Utöver dessa jobbar vi med nya roliga namn som kan komma att göra gästspel på bloggen och avslutningsvis poängterar vi än en gång att även Ni kära läsare – alla har chansen att få Er röst hörd.

----------------------------
Om Ni hann bli oroliga kan vi avslutningsvis i denna information meddela att Fredagsfräckisen kommer att finnas kvar, den har bevisligen varit uppskattad!
----------------------------

Till slut, ett tragiskt besked.
Anders ”Dajmen” Jonasson är ett välkänt namn i travkretsar. Han har sedan länge varit ett föredöme för många travspelare och i lördags lyckades han med vad alla drömmer om, han var ensam om att hitta sju rätt på V75 vilket belönades med sisådär 20 miljoner kronor. Men den gode Jonasson hann inte njuta speciellt länge. 16 timmar senare föll han nämligen ihop. Ett blodkärl brast och hans liv gick inte att rädda. Jag kände inte honom personligen, men hans vänner och bekanta pratar om en otroligt snäll och omtänksam person som alltid hade tid för allt och alla. Livet är och förblir fruktansvärt orättvist!

---------
Firman 2/2 

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards