Firman Bloggar!

Alla inlägg den 25 augusti 2009

Av Rengbo/Nilsson - 25 augusti 2009 11:10




Man var lite förväntansfull när man bänkade sig på Södan i söndags för att se "nya" IFK, men TJI fick jag. Matchen mot Skurup var lika rolig att se på som att se färg torka. Skurup var fruktansvärt dåliga, dom håller div 2 klass. Det hade varit bättre att spela första mot andra uppställningen i 60 minuter. Det hade gett mer.

                                        

Det enda positiva var att Denis körde runt på alla 14 spelarna. Nej nu glömmer vi det sömnpillret och blickar framåt, det ska bli väldigt intressant att se "prologen" första helgen i september där vi på fyra dagar ska mäta oss mot elitlagen. Efter den helgen så får vi svaret på var vi står och som det ser ut nu så är vi långt ifrån så dåliga som alla tycker. Som vanligt slår vi från underläge, men det gör mig inget.


-----------------------------
FALKENBY, VISST KAN MAN LÄSA OM POPLAGET I TA?!
Poplaget gjorde säsongsdebut mot nämnda Skurup i torsdags. Tyvärr blev det förlust med 29-28, men det är okej tycker jag. Man är aldrig nöjd med en förlust, men mitt syfte var att alla skulle spela och det fick dom + att det är alltid svårt att komma igång i första matchen. Ikväll är det dax för match nummer två. IFK Ystads B-lag står för motståndet och nu är det bara seger som räknas. Allt om matchen kan ni läsa om i Trelleborgs Allehanda - eller hur Martin Falkenby! =)=)=)
-----------------------------


       
GRATTIS ÖSTRA TORP!
Östra Torp förlorade seriefinalen mot Rydsgård med klara 3-0. Med tanke på ledarstabens målsättning innan säsongen - att dom var nöjda med att hålla sig kvar för dom var ju nykomlingar - så är det ju INGEN ko på isen. Kontraktet är ju säkrat för nästa år. GRATTIS!


-----------------------------
ALLA STORA MÅLSKYTTAR FÅR HA EN DÅLIG DAG!
Jag får kanske äta upp att jag trodde att Anders skulle sopa hem skytteligan med tanke på att han var "matchens mest anonyma spelare" mot Rydsgård. Men någon gång måste alla stora målskyttar få ha en dålig dag. Arsenal har gjort 10 mål, men Robin van Persie är fortfarnde mållös...
-----------------------------


ETT STORT BUUUUUUUUU FÖR BINGSGÅRD!
Läste i måndagens TA att kommunen med LALLAREN Ulf Bingsgård i spetsen inte tyckte att man ska ha konstgräs på Vångavallen. Jag tycker att det är bedrövligt. Det säger väl sig självt att man ska ha konstgräs på Vångavallen. Jag tycker vi ska vara stolta över TFF, dom tillhör ändå topp 8 i Sverige. Kommunen borde hjälpa TFF istället för att stjälpa. Det är lätt att ta på sig en TFF halsduk (Bingsgård!) och låtsa att man bryr sig, men när det sen är tid att agera så är man inte på TFF:s sida. Skandal! Ett stort BUUUUUUUUUU för ULF BINGSGÅRD!



 -festivalen till helgen. Då blir det till att putsa dansskorna för förmodligen blir man - liksom Nilsson - FYLLD av självförtroende...


VECKANS BÄSTA: Novas dagisdebut går över förväntan!


VECKANS VÄRSTA: Yannik Tregaro som kallade 200 meters löparna för tomtar. Han trodde verkligen på fullaste allvar att Emma Green skulle klara 1.99 i sista försöket. Killen har humor.........
 
 
Vi ses där Poplaget är// Alex.

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards