Firman Bloggar!

Alla inlägg den 8 juni 2009

Av Rengbo/Nilsson - 8 juni 2009 12:50



Firman har haft nöjet att träna under en hel del tränare genom åren. En av våra trevligaste bekantskaper är utan tvekan Nils-Erik "Nisse Bagare" Persson som fanns i IFK Trelleborg för några år sedan. Som vi kunde avslöja för ett tag sedan fick Ulf Larsson sparken från FC Rosengård och nu har man också gjort klart med hans efterträdare vilket inte helt oväntat blev Nils-Erik Persson. För Er som vill läsa mer rekommenderar vi länken nedan vilken innehåller en artikel skriven av Ole Törner i SKD.

http://www.skanskadagbladet.se/article/20090607/FOTBOLL/106299265/1001/SPORT/*/FOTBOLL-UPPDATERAD-1956/nisse-persson-tillbaka-i-fc-rosengard

---------
Firman

Av Rengbo/Nilsson - 8 juni 2009 09:18




Midsommarafton närmar sig och i lördags var det så dags att kidnappa Dennis Melander, Ni vet den traditionella ritualen med svensexa vilket äger rum inför varje bröllop. Förutom vårt eget herrmiddagsgäng var det även en hel del TFF:are och även några från den inre släkten.
                                            
Eftersom det hela säkert kommer att presenteras på bröllopet vill vi inte gå händelserna i förväg och ”avslöja” alltför mycket. Men vi kan berätta att dagen inleddes med skrattyoga i Östervångsparken och avslutades under småtimmarna på Hipp i Malmö. Däremellan var det otaliga skratt som hann avverkas och sammantaget sett var dagen fulländad. Ett fantastiskt trevligt gäng och visst går man redan och längtar efter del två…

--------------------

PÅ fredag smäller det (IGEN)!
Philip Marklund tar studenten. Johan ”Jojje” Reves har bjudit hem för uppvärmning då han har en perfekt balkong vilken ligger belägen längs ”skoltåget”. Ojojoj, säger Firman som givetvis finns på plats. Och vi lovar att återigen återkomma med rapporter!


När Mathias Jönsson skickade vår kanslist på uppdrag att lägga spelschemat för årets serie fick han en viktig detalj att tänka på. INGA tisdagsmatcher. Jag vet inte hur man ska tolka det inträffade, men jag utgår från att mannen i fråga inte infann sig på den nyss nämnda samlingen.


Anders Vedmar var ute efter debatt med sina FRÅGOR i förra veckan och till viss del lyckades han. Någon bänkspelare i Skansen verkade inte vara nöjd med de senaste laguttagningarna, men Firman utgår från att dess tränarduo - LIKSOM TORPS - alltid spelar med bästa tillgängliga lag…

                                        

Och jag som trodde det var tryck i en AUDI TT!


Joakim Moberg har gjort comeback i sin moderklubb Anderslövs BOIK, en förening som han enligt eget utsago aldrig mer skulle spela i. Dessutom skulle det inte under några omständigheter vara aktuellt att agera utespelare. Men faktum kvarstår vilket iaf inte undertecknad trodde skulle bli verkligenhet. Men man har ju haft fel förut. Och ingen är ju sämre än att man kan ändra sig. Money talks...


....med tanke på Firmans iskalla form borde vi kanske BARA spela tisdagsmatcher!?


Jag tänkte egentligen skriva att IFK Trelleborg i allmänhet och Magnus Bönnemark i synnerhet gått kräftgång i sin division 3-serie. Men så vips bortabesegrade man Malmö City (gamla Kirseberg) med 2-1 och vem gör båda målen? Om inte hemvändaren Bönnemark förstås! Och genast har man därmed också häng på topplagen i tabellen. Efter några år i föreningen och med visst hjärta i klubben önskar Firman givetvis laget ett STORT lycka till även i fortsättningen!

                                            

Polisen är för tillfället på jakt efter fortkörare och deras främsta inkomstkälla kommer troligen vid Bäckaskolan där undertecknad själv har åkt fast. Det ryktas även om ideliga kontroller vid Entré på söndagsmorgnar. Firman uppmanar till försiktighet!


Till sist!
"Endast de som också känner fruktan är verkligt modiga. De andra är bara dumdristiga"

---------
Firman 2/2

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards