Firman Bloggar!

Alla inlägg den 14 juni 2009

Av Rengbo/Nilsson - 14 juni 2009 08:14






Festerna avlöser varandra och igår var blickarna riktade mot V.Vemmerlöv I sitt föräldrahem hade nämligen Daniel "Kvalhjälten" Olofsson valt att förlägga sin 30-årsfest och som vanligt blev det till en lyckad tillställning. Jag vill på detta sätt tacka från samtliga deltagare och alla håller säkert med mig när jag kort och koncist säger: WOW!


3-3 i matcher. Snart ska det avgöras.
Detroit tar emot Pingvinerna i en helt avgörande match och vinnaren får lyfta Stanley Cup-trofén som bästa NHL-lag 2008/2009. Vem jag tror vinner? Hjärtat säger hemmaseger, men hjärnan säger Pittsburgh. Någon gång i en sjumatchserie måste väl ändå hemmaplansfördelen brytas?!
(Notera att just dessa raderna skrevs innan matchen, men dessvärre har vi ej hunnit publicera).

                                          
Man kan inte ha mer än 7 rätt på V75, utdelningen styr man inte över!
...snyggt tippat Anders "34:an" Vedmar och grattis alla Ni som var med.

Tränaren var inne på att Firman bjuder på extra tändvätska när våra konkurrenter tar del av våra bloggar. Men med tanke på hur serien ser ut känns det faktiskt som om vi kan bjuda på det…   


Vårens sista match spelas mot Anderslöv. Seriepremiären slutade med en komfortabel hemmaseger, men jag ställer mig tveksam till att det blir en favorit (nåja!) i repris. Boik:arna lär vara fyllda av revanschlysta och är det något lag man vill besegra så är det Östra Torp. Må bästa lag vinna!


Vardagsrummet hamnade i sovrummet och sovrummet i vardagsrummet. Vissa tyckte att ommöbleringen blev lyckad och vår gästbloggare Anders Vedmar trodde inte ens att Revesz med respektive skulle ändra tillbaks, återstår att se hur det ser ut när mannen i fråga bjuder hem nästa gång!
(Martin "Märta" Jönsson dokumenterade det hela vilket Ni inom kort kommer att kunna ta del av på Facebook).

Vi har gett upp några texter från Roger Carlsson!
Jag har tidigare varit inne på ämnet. FC Trelleborgs starke man Roger Carlsson lämnade som bekant några löften till Firman lite tidigare i år. Dels en text gällande debatten på Ymorvallen, men även intressant läsning inför lagets derbydrabbningar. För ett tag sedan var det så dags för match mot konkurrenten tillika arenakamraten Pelister, men återigen blev vi lurade på konfekten. Mailkorgen stod utan påhälsning och om vi inte hade gett upp innan har vi definitivt gjort det nu. Nu vet vi vad hans löfte innefattade. Nonsens. Tack Roger!


Idag skulle jag egentligen velat vara på Charlottenlunds travbana utanför Köpenhamn, men efter trevligheter både fredag och lördag får det bli via den danska travkanalen Dantoto istället.


Vi citerar Anders "Giis" Mårtenson:

"Bruna Bönor går till inramningen på Smygehamns idrottsplats. För fan, in med en speaker och en skön klubblåt så man dansar igång på uppvärmningen.


Har man ingenting att klaga på kan man alltid skicka ett mail till:
firman2009@live.se

----------
Vi citerar även ett sms från Revesz kl 03.23 i lördagsnatt:


"Ärligt talat detta var inte kul. Man lånar ut en hel lägenhet och man ställer upp och så gör ni såhär. Suga k*k e va ni kan göra! Era jävla As"


Vid närmare eftertanke tror vi nog att även den gode Revesz kan skratta åt det hela. Vår förhoppning var att den ettrige vänsterbacken skulle visa prov på humor och ta det hela på rätt sätt...
----------

                                      
Nu blickar vi mot ett av årets stora händelse. På fredag är det nämligen dags för bröllop mellan Dennis Melander och Mia Mårtensson. Klockan 15.00 på Jordberga Gods är det tänkt att de båda ska säga JA och därefter väntar ett sjuhelsikkes gille...
...vi blir säkert inte enda media som återkommer till ämnet! =)=)=)


//Firman 2 av 2.

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards