Firman Bloggar!

Alla inlägg den 16 juni 2009

Av Rengbo/Nilsson - 16 juni 2009 09:28



Senaste rapporten från ”Jojje” talar om att han tagit det hela på rätt sätt. Han påpekade däremot att de inblandade borde fatta hur mycket jobbigare det var att flytta möblerna själv. Hur vet han det kan man ju undra...


Vet Ni hur man ser att det är judiska husvagnar på en camping?


Trots att vi presterat en ruskig vårsäsong har Rydsgård ordentligt häng på oss i tabellen och en förlust i morgondagens match mot Anderslöv kan innebära delad serieledning inför uppehållet.


Ikväll inleds U21-EM för svensk del och det är Vitryssland som står för motståndet. Ett Vitryssland som definitivt inte ska underskattas, men visst bör det bli svensk seger. Inte minst krävs det en sådan om laget ska lyckas ta plats i en kommande semifinal.


…dem har inget förtält!


Nedräkningen inför årets semester har inletts på allvar!


På fredag smäller det, IGEN! Vigsel klockan 15.00 utanför Jordberga Gods varpå busstransporten tillbaka mot Trelleborg påbörjas 03.00 Det känns som om de 12 timmarna däremellan kan bli grymt roliga. Jag lovar att göra mitt bästa för att så ska bli fallet och vad jag också lovar är att komma med en rapport från vad som kan bli årets bröllop!


Fildelning hit och fildelning dit.


Befann mig i Stadsparken igår kväll för att ta del av Trelleborgs musikkårs sommarpremiär. Vad *fan* gjorde du där tänker säkert många. Anledningen var att Linn och hennes förskoleklass agerade ”gästartister” men faktum är att hela föreställningen faktiskt var ett riktigt trevlig inslag och jag utesluter inte ett nytt besök om fjorton dar…


Kanske kan ordet…
G-L-A-S-S-B-Å-T
…ge mig segern i gårdagens tävling!

Till sist:
"Ju mera du fokuserar på ETT mål, desto otydligare blir allt annat"
---------
Firman 2/2

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards