Firman Bloggar!

Alla inlägg den 22 juni 2009

Av Rengbo/Nilsson - 22 juni 2009 23:40



Det tar på dagarna och nu är det faktiskt bara elva dagar kvar till "Firmasemestern". I morgondagens blogg har det åter blivit dags för Nilsson att fatta pennan och då kommer det bland annat att handla om Benny "Guldfot" Mårtensson och Restaurang Harmony, men även en frågeställning varför det är så förtvivlat svårt för folk att säga FÖRLÅT!

På onsdag har det sedan blivit dags för Rickard Nordström att framhålla sin sommarhälsning och han har inte helt oväntat valt att göra det på ett speciellt sätt. Därefter väntar både Daniel Olofsson och Märta Jönsson på sin tur. Lägg därtill två fredagar vilka som vanligt innebär fräckisar och Ni förstår själva att tiden börjar rinna iväg.

Vi hoppas som vanligt att Ni väljer att hänga på...

----------
Firman

Av Rengbo/Nilsson - 22 juni 2009 08:34




Vissa segrar är roligare än andra. Onsdagens mot lokalkollegan Anderslöv var en sådan. Tyvärr har vi inte kommit upp i normal standard på slutet vilket enligt mig beror på två saker. Dels gick det alltför lätt till en början och vi vaggades in i en farlig säkerhet om att allt ordnar sig. Men vi (inte minst mig själv inkluderad!) är alltför dåligt tränade. För egen del hinns det bara med en träning per vecka vilket beror på mitt arbete som journalist. Och ofta har det handlat om en lugn ”dagen-före-match-träning” vilken inte ger speciellt mycket rent konditionsmässigt. Men jag lovar att det ska bli mer spring i båda mina och övriga Torps ben under hösten!


Vi hoppades på lite reklam från Sigge Hansson, men där gick vi bet - eller?


IFK Trelleborg förlorade veckans hemmamatch mot Eslöv. Sista matchen under våren spelas mot FC Trelleborg på onsdag och en förlust i den matchen kan befästa laget i den absoluta botten. Hur som helst håller föreningen traditionen vid liv, en tradition som innebär en katastrofal vårsäsong…

                                 
ROBERT ASCHBERG FICK VISST AVBRYTA SITT MIDSOMMARFIRANDE FÖR EN AKUTRESA SÖDERUT!


…förresten. Vilka fina omklädningsrum dem hade i Anderslöv!


Jag vet av erfarenhet att det inte hjälper att kritisera domaren. Och som en av de mer rutinerade i Östra Torp vill man givetvis föregå med gott exempel, men ibland är det svårt att vara tyst. Boban är en välkänd domare på söderslätt. Och då menar jag inte välkänd på något positivt sätt. Personen i fråga har en förmåga att blåsa sönder sina matcher vilket oftast medför 22 missnöjda spelare. När en domare syns mer än aktörerna har det liksom blivit fel…

                                     
Firmabloggen tar sin tid att hålla vid liv, men eftersom responsen från våra läsare ständigt imponerar så är det inga större problem att jobba vidare. Men även ett ånglok behöver semester och det är just vad vi båda Firmamedlemmar kommer att ta om ett tag. Fredagen den tredje juli blir det sista ”riktiga” inlägget före sommaren och därefter tar vi ledigt några veckor. Har vi något intressant att förtälja kanske vi gör ett eller annat inlägg, men annars har vi för avsikt att vara tillbaka i slutet av augusti och då med nyladdade batterier inför hösten.


Onsdagens matchgenomgång gav "flashback" till pojklagstiden... 

----------
I ett av sms:en från Daniel "Kvalhjälten" Olofsson i lördags gick det att läsa:

"vem tog egentligen guldet igår?"

Att döma av fotot av honom själv (se längre ner på denna sida) så borde han ligga bra till. Men näää. Min röst faller på dött lopp mellan Magnus Persson och André Håkansson - ohhhhhh herremin*jävlar*!
----------



Anders ”34:an” Vedmar har redan tackat för sig inför sommaren och det kommer även våra övriga gästbloggare att göra. Såväl Rickard Nordström, Daniel Olofsson som Martin "Märta" Jönsson kommer inom kort med varsin text inför sommaren och glädjande nog kan vi konstatera att samtliga lovat att även i fortsättningen finnas vid Firmans sida, kul!


                                                 
Jag sprang på "Bullen" (IFK Trelleborgs ordförande) i torsdagseftermiddag och en handskakning ägde som vanligt rum. Men tyvärr hade han bråttom och skyndade snabbt iväg. Var han månne rädd att vi skulle komma in på ämnet fotboll...?  


...förresten. Kanske även vi ute i Smyge borde börja viska!
Men det hjälper nog föga. Som på så många andra ställen gäller det att ha "rätt" kontakter. Och smörar man sedan tillräckligt med kommunpolitikerna kommer man bevisligen långt, mycket långt! 

GRANNFEJDEN!

Visst kunde man hoppats att våra "konkurrerande" bloggvänner åtminstone kunde önskat sina läsare en glad midsommar!


----------
Firman 2 av 2.

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards