Firman Bloggar!

Alla inlägg den 10 juni 2009

Av Rengbo/Nilsson - 10 juni 2009 13:08




Tro det eller ej, men imorgon har det blivit torsdag igen. Våra trogna läsare vet vad det innebär och för Er andra kan vi meddela att vi har en gästbloggare vid namn Anders "34:an" Vedmar som ständigt levererar läsvärda texter. Denna gång väljer han att ytterligare trappa upp nerven inför nästa veckas derby mot Anderslöv. Men inte bara det. Han har även valt att kalla veckans alster för " En spalt - säkerheten framför allt". Varför denna rubrik, ja det får Ni vänta och se!

---------
Firman

Av Rengbo/Nilsson - 10 juni 2009 09:01





Nämen herregud. Shit. What! WOW!
Snacka om att vi fick igång våra läsare. KUL, riktigt kul!


Och vi kan inte låta bli att citera vad ”Arg boik:are” skrev igår.
(Vi har unnat oss rätten till viss rättstavning för att det ska bli läsbart).


”Vad är det för skitsnack gällande LÅNET på Joakim Moberg (IFK Trelleborg - Anderslöv) det har inte varit några som helst pengar inblandade. Firman borde leta lite källor och fakta innan ni skriver sånt skit. Jocke ville såklart spela matcher inte bara träna som ni kanske vet så har han dratt på sig en skada som gör att han inte kan stå i mål mera eller det visste ni nog inte heller för ni bara gissar er fram ju. som sagt inga pengar inblandade!! firman ....ni har ingen koll. //FRAMÅT BOIK”


Till vårt försvar kan vi meddela att vi visst vet hur det ligger till i fallet Joakim Moberg. Vad det sen innebär behöver vi inte gå in på här och nu.
Men vad vi däremot kan gå in på är påståendet gällande att vi inte skulle ha koll. Det borde du har lärt dig vid detta laget ”Arg boik:are” - att är det något som Firman har så är det koll! =)=)=)


----------


En annan av våra läsare (undertecknat Åååh) skrev följande:

Jag kan faktiskt förstå att man vill ha någon helg fri för att inte varje jäkla helg ska gå till fotboll. Spelar man tex en lördag kl 15 så går ju hela lördagen. Den bästa dagen att spela enligt mig är fredag kväll. Då har man hela helgen fri sen samtidigt som man oftast slipper stressa från jobbet”

Personen skrev "spela", men Firman misstänker att "Åååh" inte tillhör startuppställningen i sin förening…


----------


Givetvis gillar vi även vår klubbkamrat "Mini" som ALLTID skriver vad han tycker. Här kommenterar han "Åååh":s syn på vardagsmatcher:


"Det är inte lika för alla, alla andra lag utom ÖT och Anderslöv ligger ju ute på bonnemark, och därför är det ju t ex lättare för Gärsnäs att möta Simrishamn en tisdagkväll än det är för ÖT att göra detsamma. Lördagar är i stort sett alla lediga så varför inte lägga alla matcher då? Sen barnsben så har helg alltid betytt fotbollsmatch för mig, varför hålla på å klydda med vardagsmatcher mitt i alltihopa? Och sen när slutade man jobba tidigare på fredagar, så att man inte skulle behöva stressa till samlingarna? Fredagkväll är du oftast helt slut efter en jobbvecka, och är inte så jäkla pepp på att lira match ute på skoböjsen mitt i natten"


Härligt Mini, fortsätt i den stilen...


----------


En "vän till Moberg" skrev följande rader:


"Inga spelare har betalt i Anderslöv, styrelsen har tagit beslutat att klubben ska inte ha utgifter genom spelarlöner för flera år sen, utan laget ska bestå av mestadels byns egna pågar och en bra ungdomsverksamhet som ska om turen är på vår sida lotsa upp 2-3 nya seniorer varje år, inte illa va?"


Verkligen inte illa. Synd bara att det inte låter speciellt trovärdigt...


----------


Här citerar vi "Angående Moberg":


"Tror nog mer suget på att spela tävlingsmatcher väckte mer intresse än pengar. Eftersom målvaktsspelet blir lidande med en skada på handleden så är utespelet lättare. Att bara träna är inget man suktar efter utan tävlingsmatcherna. Så även för Jocke"


Nog för att det kan vara svårt att agera målvakt med bara en fungerande hand. Men det där med pengar ställer vi oss VÄLDIGT frågande till. Den gode Moberg har- så länge vi kan minnas - ALDRIG spelat gratis på seniornivå...

---------
Firman

Av Rengbo/Nilsson - 10 juni 2009 07:58



Under förmiddagen är tanken att vi ska släppa fram våra läsare! Måndagens blogg engagerade bevisligen många och ett flertal mer eller mindre långa kommentarer gick att ta del av här på Firmans Blogg. Vi kommer att citera några av dem...

---------
Firman

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards