Firman Bloggar!

Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Handboll, firmafest och ett barndop i all ära!

Av Rengbo/Nilsson - 20 april 2009 20:25




Av utdelade stjärnorna att döma verkar lagledaren ha höga förväntningar på Firman. Och på tal om lagledaren. Irritationen är onekligen hög, återstår att se om man finner en lösning under veckan!
                                                    
                           
Som Ni säkert märkt följer vi den nyligen startade Mårtensson/Melander-bloggen på http://nyheter24.se/allsvenskan24/spelarbloggar/martensson-melander/ och liksom när det gäller Firman är inläggen av olika kvalité. Men trist nog kan man inte beskylla Melander för att han direkt överöser sina läsare med texter.



Av kommentarsfälten på TA:s hemsida att döma var Sigge Hansson snett ute gällande sina plusbetyg för IFK Trelleborgs spelare i lördags. Utan att ta till alltför stora ord hade vi verkligen väntat oss mer av hemvändaren Magnus Bönnemark och i våra ögon blev han minst sagt överglänst av ett annat nyförvärv, Ted Holmesjö. Men bäst av alla ansåg Firman vara duon Carl Wachtmeister och Fredrik Jönsson!


Men det är ju det som är charmen med det hela. Att man kan se en match på lite olika sätt. Och efter ett flertal år som skribent betvivlar åtminstone inte Firman på Sigge Hanssons kompetens!




Sydsvenskans ”Coach” drar snart igång igen. Jag hade tänkt nöja mig med EN anfallare, men tydligen finns inte spelarna från division fem att välja mellan…



                                       
Det har mestadels handlat om fotboll på Firmabloggen så här långt, men vi misstänker att våra trogna läsare även är intresserade av andra sporter, så brukar det ju vara. Som till exempel handboll där det för tillfället händer en hel del i spelarcirkusen. Vi hade därför tänkt inleda en ny kategori där Andreas Göransson (målvakt i IFK TRELLEBORG) ges fria händer att leverera senaste nytt på just handbollsfronten. Han har givetvis även möjligheten att blogga om vardagliga ting och en spännande fortsättning lär följa, håll utkik!


Barndop i all ära, söndagens behållning var utan
tvekan skånederbyt på Swedbank Stadion!!!!!!!


Det var "Firmafest" i lördags och givetvis var det mycket fotboll som kom upp för diskussion. Såväl ris som ros delades ut (i mängder!), men till vem ÄR och FÖRBLIR en hemlighet.


Rickard Nordström hoppades på 22 fulländade dagar av årets 365, men gick omedelbart på en mina då man föll mot Hässleholm med klara 3-0 i premiären. Det är med spänning Firman följer lagets fortsatta öden och räkna med att tränaren själv inom kort kommer att dyka upp med nya rader här på bloggen!


Gjorde ett besök på Möllers tivoli i lördags där säkerheten inte verkar gå i första hand. Strömmen gick när de flesta av Firmans barn var mitt i en karussell och även om det knappast utbröt någon panik sätter vi ett stort frågetecken för hur mycket man kan lite på dessa nöjesattraktioner uppsatta av halvtoppade (?) arbetare.


FC Trelleborg inledde årets seriespel genom en snygg trepoängare borta mot Balkan och denna seger ger säkert råg i ryggen inför det fortsatta seriespelet. Firman håller tränare Christian Lind högt och gissningsvis lär laget tillhöra toppen när det hela ska komma att summeras. 


...med tanke på allt jobb Mathias Jönsson lägger ner OCH HUR MYCKET HAN BETYDER FÖR KLUBBEN räknar Firman lugnt med ett fortsatt samarbete!


Min bloggkollega var inne på ämnet redan i gårdagens blogg.
Jag syftar på stolpträffen signerad Dennis Melander som mycket väl kunde ha avgjort skånederbyt. Med tanke på hur många gånger jag fått höra "kalmardödaren" efter snedträffen på Fredikskans vågar jag inte ens tänka på hur det blivit om inte stolpen stått ivägen i söndags. Men å andra sidan hade jag unnat honom denna "strut" och kunnat leva med detta tjat.
Men nära skjuter som bekant ingen hare...

Mitt tips blir att Djurgården gör Öis sällskap ner i division ett och
när ska det egentligen införas målkamera på de allsvenska arenorna?


"Hux flux". När papperstidningen dök upp fick även Fredrik Jönsson ett bra betyg, kan månne Firman ha påverkat?


KUNSKAP ÄR ALDRIG TUNG ATT BÄRA!

---------
Firman 2/2

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rengbo/Nilsson - 31 oktober 2009 08:30

FIRMAN BLOGGAR FLYTTAR!Det har blivit dags för vår kära blogg att flytta. Ni hittar från och med nu Firman Bloggar på följande adress:http://www.firmanbloggar.se   GLÖM INTE ATT LÄGGA IN DEN NYA ADRESSEN SOM BOKMÄRKE ELLER STARTSID...

Av Rengbo/Nilsson - 30 oktober 2009 11:17

Imorgon lördag är det på dagen ett år sedan Firman Bloggar "föddes" och utvecklingen som varit kunde vi bara fantisera om. Detta kommer vi att fira på ett alldeles speciellt sätt, hur får Ni veta om Ni kikar in igen tidigt imorgonbitti. Håll utkik, s...

Av Rengbo/Nilsson - 29 oktober 2009 11:00

    IDAG HAR JAG BARA LITE TANKAR ATT FÖRMEDLA!Regeringen satsar ett antal miljoner på förorternas föreningar. Varför?De vill ju inte vaccinera sig så det finns snart inga människor i förorterna längre...!!I riksdagen fattas viktiga beslut. Ja, ...

Av Rengbo/Nilsson - 29 oktober 2009 07:45

Precis som vi lovande under gårdagen kommer här BK Skansen tränarlösning inför nästa säsong. Hjälptränare till nuvarande Anders Nilsson blir Marcus Jönson och som målvaktstränare kommer Johan Sörensen att komplettera.- Marcus är en person med ledareg...

Av Rengbo/Nilsson - 28 oktober 2009 11:00

   GYLLE AIF har gjort klart med en ny tränarkonstellation till nästa säsong.Rickard Harletun stannar kvar och till sin hjälp får han Ola Persson som närmast kommer från spel i BK Skansen. - Denna konstellation har varit på gång i några år,...

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards