Firman Bloggar!

Alla inlägg den 2 september 2009

Av Rengbo/Nilsson - 2 september 2009 17:46


Säsongen lider mot sitt slut och därmed kan det snart bli dags att ta upp kategorin "HOT STUFF" på allvar. Redan nu väljer vi att smygstarta och detta med anledning av de senaste ryktena som Firman tagit del av. Har Ni något matnyttigt värt att nämna får Ni som vanligt mer än gärna lägga en kommentar!


  •  Mikael Havik sägs vara tillbaka i FC Trelleborg vilket i så fall skulle innebära en rejäl förstärkning inför slutspurten.

  • Dessutom kan vi meddela att det blir Anders Bergström (före detta Tomelillatränaren) som tar över jobbet efter Ågren/Sesay i FBK Balkan. Enligt rykte har han själv hört av sig och bett om att få ta över rodret liksom han för övrigt gjorde då han blev tränare i Tomelilla. En ”hoppelärka” som hittills inte visat något resultat någonstans...

  • Till slut kan vi meddela att 5-6 spelare är på glid från serieledande Kvarnby i division 3. De flesta av dessa har utgående kontrakt och kan därmed lämna fritt efter säsongens slut.  

    ---------
    Firman
Av Rengbo/Nilsson - 2 september 2009 11:59



Egentligen är onsdagar en tänkbar ”vilodag” för Firman, men eftersom det händer en hel del för tillfället väljer vi att smyga in med en extrablogg.


FELCITERAD ”KVALHJÄLTE”!
Dels har Daniel Olofsson hört av sig under förmiddagen och meddelat att han anser sig ha blivit felciterad av Sigge Hansson i dagens krönika i Trelleborgs Allehanda.


Olofsson lovar givetvis att inom kort komma med en ”kontring” och om det finns någon som inte hängt med i svängarna handlar det hela om avgörande situationer i fredagens derbymatch mellan Behar och Skansen. Exakt när Daniel Olofsson har tänkt att vara tillbaka låter vi vara osagt, men inom en snar framtid lär det bli.


För övrigt bevittnade Firman – tillsammans med ”Kvalhjälten” - den andra halvleken då just Skansen igår spelade en flyttad match (populärt i dessa tider) mot Minnesberg. Under dessa 45 minuter lyckades man vända ett 1-2-underläge till 3-2-seger och drömmen om ett avancemang lever därmed vidare. För övrigt slog det oss hur mycket trevligare idrottsplatsen blivit efter dennes ombyggnad, kanske var det inte helt fel med tennisbanor trots allt…


VERBAL PAJKASTNING HAR TAGIT VID!
Det har även inletts en verbal pajkastning i Östra Torps gästbok, en pajkastning som Firman anser vara ytterst pinsam. Vad det hela handlar om är en match som blivit flyttad - enligt tränaren på sportsliga grunder - men bevisligen har inte styrelsen blivit informerad. Det måste helt enkelt handla om en kommunikationsmiss viktiga personer emellan och det är klart att man kan förstå frustrationen hos de som inte blivit informerade, men ändå. Utan att förringa varken oss själva eller våra motståndare kan vi aldrig tänka oss att det blivit någon form av publikinvasion till denna drabbning. Firman hoppas att problemet kommer att lösas på ett smidigt sätt och förhoppningsvis ska inte truppen behöva påverkas negativt.


HÅLL KOLL PÅ FIRMAN, DET ÄR HÄR DET HÄNDER!
Som Ni alla säkert noterat stämde vår ”inside information” gällande att FBK Balkan sparkat sin tränarduo Björn Ågren och Malik Sesay (läs mer längre ner på sidan). Vi hoppas att Ni alla - sportjournalister inräknade  - vet om att man gör bäst i att hålla koll på "Firmans Blogg" om man vill ta del av det senaste som händer!


Imorgon väntar en ny blogg från Anders "34:an" Vedmar och denna veckan har han tagit fram sågen ORDENTLIGT. På fredag är det sedan åter dags för en fräckis och vips så har det blivit helg igen. Tiden går fort när man har roligt!

----------
Firman

Av Rengbo/Nilsson - 2 september 2009 07:21



Ryktet som igår nådde Firman att FBK Balkans tränare skulle ha fått sparken visade sig stämma. Dem det handlar om är givetvis Björn Ågren och Malik Sesay. Vad gäller just Malik Sesay börjar han därmed att bli van.


Dels fick han ju lämna uppdraget i Pelister när laget var i färd med att kvala uppåt (!) för några år sedan och dels fick han INTE fortsatt förtroende som assisterande tränare i IFK Trelleborg efter fjolåret. Och nu är det alltså dags igen...


Det sportsliga har knappast gått FBK Balkans väg den senaste tiden då de sju senaste matcherna har resulterat i inte mindre än fem förluster, men om just detta är anledningen till att duon får kicken låter Firman vara osagt.

Eftersom vi vet att just Malik Sesay är en flitig läsare av vår blogg (!) kanske vi alla kommer att få ta del av den riktiga förklaringen vad det lider. Finns det någon som vill kommentera den uppkomna situationen är adressen densamma:
firman2009@live.se

FIRMAN SOM VANLIGT FÖRST UTE!
Klockan 15.04 publicerade Firman sin blogg och åtskilliga timmar senare, närmare bestämt klockan 22.25 gick det att läsa följande rader på Skånska Dagbladets nätupplaga:
http://www.skd.se/article/20090901/SPORT/467233004/1001/SPORT/*/FOTBOLL/agren-och-sesay-har-fatt-sparken-som-tranare-i-balkanyktet
...vem vet. Kanske Ole Törner hämtar en del av sina scoop från Firman!?
----------
Het, hetare, hetast - FIRMAN

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards