Firman Bloggar!

Alla inlägg den 14 september 2009

Av Rengbo/Nilsson - 14 september 2009 13:18






Vi brukar redovisa för ungefär hur den kommande veckan kommer att se ut och detta mest för att Ni läsare ska få en inblick i vad som komma skall. Idag (tisdag) är det som vanligt dax för en ny klottertext från PopAlex och på torsdag har det blivit dags för Anders "34:an" Vedmar att åter kliva in i handlingen efter en veckas vila. Som vi skrev om i dagens blogg har vi under veckan även tänkt kommentera Malik Sesay och Magnus Pettersson (grabbarna bakom 2nd2none!) vilket isf med garanti blir för sista gången. På fredag är det sedan dags för en ny fräckis och därefter har det åter blivit helg vilken denna veckan går i Firmafestens tecken.


Eftersom vi blivit vana vid att både det ena och andra hinner hända lär det ofrånkomligt nog dimpa in en eller annan "extrablogg" vilket Ni får se som ren bonus. Hoppas att just du gör som många andra - det vill säga hänger med


----------
Firman

Av Rengbo/Nilsson - 14 september 2009 10:10




Funderar  


Vill givetvis inleda med att hälsa min bloggkollega

välkommen hem, äntligen är allt som vanligt igen!


"LILLEN" MÅSTE LEVA I EN DRÖMVÄRLD!
Trots min skada satt jag på bänken och bevittnade Östra Torps match mot Skurup igår eftermiddag. Efter bara några minuter kunde jag konstatera att detta var en match som bara skulle vinnas. Men en tidig utvisning av Andreas Sjödin (för övrigt helt korrekt!) ställde till det och när dessutom regnet tilltog blev det till en klassisk "skitmatch" med mer kämpa än skönspel. Ärligt talat tillhör Skurup ett av de sämsta lag vi mött under säsongen, men ändå kunde vi inte mäkta med mer än en kvitteringsboll.


Läs om min förvåning när jag öppnade Skånska Dagbladet imorse och tog del av ett uttalande från Skurups tränare Jonas "Lillen" Mårtensson. Jag citerar:


"Fruktansvärt orättvist. Det känns som en förlust. För första gången var samtliga spelare tillgängliga och vi spelade en fantastiskt fin fotboll med mängder av målchanser"


Men hallå!!!! Vilken värld lever den där "Lillen" i egentligen?
Fantastiskt fin fotboll med mängder av målchanser??????????
Två saker vet jag i alla fall.
1. "Lillen" och jag kan OMÖJLIGT ha varit på samma idrottsplats...
2. Skurup spelar i division 6 nästa säsong...


----------------------------
Vi var inne på IFK-ämnet i förra veckan och en av våra läsare lade

i samband med den bloggen följande kommentar:
"Delar av IFK-styrelsen hade för ett par veckor sedan möte med varje spelare. Man fick möjlighet att "lufta lungorna". IFK-styrelsen ställde då frågan om vad spelaren tänkte om nästa säsong. Stanna eller inte? Vissa var då helt ärliga och sa att man inte tänkte spela i IFK nästa säsong, då deras kontrakt löper ut. Därefter har vissa spelare suttit på läktaren. Konstigt sätt att driva en förening. Tänkt om alla varit ärliga. Då hade kanske IFK inte haft fullt lag? Ärlighet varar längst!!!"
Intressant fortsättning är att vänta...


----------------------------


Personligen är jag enormt bortskämd när det gäller skador och genom åren har dem faktiskt varit väldigt lätträknade. Men en lårskada verkar faktiskt sätta stopp för spel i ytterligare några matcher vilket såklart känns fruktansvärt surt. Min personliga förhoppning är att vara tillbaka när det vankas kval om sisådär en månad.




                        

Min sambo prenumererar på HäntExtra.´
I veckans nummer gick det att läsa:
"Därför lämnar Niclas Laila Bagge"
Nu handlade det inte om att "lämna" i den bemärkelsen som kanske många trodde. Men vad gör man inte för att öka försäljningen...


"GRABBKVÄLL"
"Grabbkvällen" (för visst var det en sådan?!) avverkades i lördags och om någon är intresserad kan jag meddela att Jerry Karlsson blev guldmedaljör (och då pratar jag inte om kort!) medan Andy Hutteboll blev den mest förlorande (åtminstone enligt honom själv). Själv blev jag tvingad till ett strikt förhållningssätt.


VAR GICK NU GRÄNSEN FÖR ROLIG FOTBOLL?????


Återkommer till clownduon Malik Sesay och Magnus Pettersson senare i veckan....


----------------------------


På tal om Laila Bagge. Idol 2009 drog igång i veckan och givetvis satt familjen Nilsson/Åkesson som klistrad framför tv-apparaten. Men frågan man ställer sig är...
...har folk ingen självkritik???? Att man som många vill utsätta sig för att bli märkta för livet likt ett STORT skämt (men inte Firman emot som ständigt får sig ett gott skratt!).

Vad som också dragit igång är "Ensam mamma söker" vilket obönhörligen är och förblir min dotter Linns absoluta favoritprogram. Personligen hade jag tyckt det vore roligare om Per-Ola "Perra" Petterssons fjälla hade blivit utvald bland de tre, men tyvärr blev så inte fallet. Nya tag nästa år kamrat...


----------------------------


DET ÄR BEVISLIGEN SKILLNAD PÅ FOLK OCH FOLK...


---------
Firman 2/2


Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards