Firman Bloggar!

Alla inlägg den 10 september 2009

Av Rengbo/Nilsson - 10 september 2009 15:02


Funderar  

Någon av våra läsare, som så många gånger förut namnlös, skrev nyligen:


”rykte! IFK har sagt upp alla spelares kontrakt till nästa år. Några spelare har då svarat med att dom kommer att lämna klubben om dom inte får lika bra betalt, klubben svarade genom att stänga av dem från spel i matchen i fredags. Om det är sant vet jag inte, kanske firman eller någon annan vet mer om det”


Firman kan inte skryta med att ha fullständig koll i ärendet. Vad vi däremot vet är att såväl Måns Månsson som Kim Rasmussen meddelat att dem tänker lämna IFK efter säsongens slut. Om det var anledningen till att dem inte var med i fredagens trupp låter vi dock vara osagt, men det låter knappast som någon orimlighet.


Vi vet också att fler spelare är på väg bort från IFK. Bland dessa kan nämnas Micke ”Åhus” Nilsson som har ett utgående kontrakt samt Patrik Lindberg och Christian Andersson. Även Gustav Lindqvist sägs vilja bort från klubben. Och när det gäller den sistnämnde ska det visst vara med en så snabb övergång som möjligt.

Är det någon som vet mer, var inte rädda för att lägg en kommentar!

--------------------------
  

Lotta Bromé sänder i Sveriges Radio P4 varje vardag mellan 13-15. Mest om Ni inte skulle ha något för Er - hon är nämligen överlägsen att lyssa till. Lite Firmanstuk över henne, varken rädd för att tycka till eller för att ställa känsliga frågor. Och liksom vi håller hon sig till sanningen vilket det bevisligen inte är alla som gör...

---------------------------

NU KÄRA LÄSARE, NU SKA NI FÅ SANNINGEN OM MALIK SESAY!


Som vi berättade tidigare i veckan har Firman fått ett mail från Malik Sesay där han försöker förklara varför han fått sparken från såväl MF Pelister som FBK Balkan. Eftersom vi inte fick tillåtelse att publicera hela hans mail kommer vi givetvis inte att göra det, men väl kommentera det då det säkert finns MÅNGA som är nyfikna!


Vid båda tillfällena - såväl i MF Pelister som i FBK Balkan - beror det till största del på att lagen inte levererat tillräckligt "rolig fotboll" under hösten vilket - som Malik själv uttryckte det - inte är helt enkelt när halva laget är på semester. Det fanns tydligen fler anledningar, men dessa var så löjliga att han inte ens ville gå närmare in på dem.


När det gällde flytten från IFK Trelleborg påpekade han - liksom Firman tidigare skrivit - att han INTE fick sparken. Utan anledningen var ett beslut taget i samråd med klubben då man ville ha Martin Nordbladh som andretränare samtidigt som Malik själv ville agera huvudtränare. Så kom ju även att bli fallet - åtminstone för en tid - i FBK Balkan.


Malik berörde även min kommentar om att han mer agerade "konflyttare" än assisterande tränare bakom Ulf Larsson i IFK Trelleborg, men detta höll han inte alls med om. Däremot höll Malik med om att just tränaryrket är en tuff bransch. Men det är kanske inte så kontigt. Han har ju några tuffa tränarår att se tillbaka på...


Malik meddelade även att han är nöjd med vad han presterat som tränare både i MF Pelister, IFK Trelleborg och FBK Balkan. Dock kommer han att tänka efter noga innan han väljer en ny klubb. Och anledningen till att han överhuvudtaget skickade mailet till Firman var att han ville få slut på alla spekulationer. Så nu vet Ni!


Kanske det bästa av allt - så påpekade Malik Sesay att han gillar Firmans Blogg och att det ständigt är rolig läsning (tack!). Dock undrade han var vi får tag på alla rykten då dem tydligen knappt själva visste om att dem skulle få sparken från FBK Balkan innan det stod skrivet på Firmans Blogg. Ja du Malik - Firman är inte Firman för inget. Det är liksom här det händer! Och skulle vi inte reda på allt så TAR vi reda på allt!


VAR GÅR EGENTLIGEN GRÄNSEN FÖR ROLIG FOTBOLL? FÖRSLAG?


Kan inte riktigt släppa Malik än. Att ersättas av Anders Bergström som tränare i FBK Balkan säger en hel del om föreningens styrelse. Eller också kan man vända på det. Att bli ersatt av Anders Bergström...ja, ni förstår vad jag menar. Men nu ska vi faktiskt vara snälla. Firman hoppas att Malik Sesay hittar sin rätta klubb till slut. Firman önskar lycka till!


VI VET VEM SOM LIGGER BAKOM 2ND2NONE!
Till slut kan jag inte undanhålla Er en ganska rolig sak.
Minns Ni när pseudonymen "2nd2none" skrev som sin senaste (sista?) kommentar här på bloggen:


"Ni kommer aldrig att kunna ta reda på vem jag är..."


Jag minns det i alla fall. Och ack så fel han (dem) hade.
Det är faktiskt så att Firman har tagit reda på all fakta om vem det hela handlar om.
Hur var det nu med Firman igen. Jo! Det vi inte får reda på det TAR vi reda på...
MER OM DETTA I NÄSTA VECKAS BLOGG!


Förresten. Jag nämnde IFK i inledningen av denna blogg.
Kanske "2nd2none"-pseudonymen kan berätta mer.
För just "2nd2none" om någon borde nämligen ha god insyn i vad som händer och sker på VÅNGAVALLEN!


---------


Firman 2/2

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards