Firman Bloggar!

Alla inlägg den 6 september 2009

Av Rengbo/Nilsson - 6 september 2009 21:21



Söndagen har inneburit ännu ett "megaarbetspass" på Jägersro, men då jag har förmånen att jobba med min hobby vore det dumt att klaga. Dagens huvudlopp kom att bli ett minne för livet då Maharajah - mot alla odds - käkade upp favoriten Yield Boko trots ett tungt lopp utvändigt om densamma - wow!

Firmabloggen går bättre än någonsin och veckan som kommer blir hektisk. Imorgon kommer vi att publicera Daniel "Kvalhjälten" Olofssons kontring gällande Sigge Hanssons krönika i förra veckan, återstår att se om Sigge väljer att skriva sitt svar här på bloggen eller om debatten hålls vid liv via Trelleborgs Allehanda. Det sistnämnda alternativet är ju DEFINITIVT INTE oss emot...


På tisdag väntar en ny blogg från PopAlex Klottrar som tydligen tänkt ta tag i lite handbollstips inför den kommande säsongen. Men som Ni säkert märkt vid det här laget lär det även bli en del annat smått och gott när mannen i fråga får chansen att spetsa pennan, spännande läsning väntar!


Därefter har vi även fått in en läsvärd blogg från Fredrik "Hyhne78" Hahne, men även Rickard Nordström står i kö för att få en text publicerad. Exakt vilka tryckdagar som gäller för dessa båda låter vi vara osagt, men under den kommande veckan blir det garanterat. På fredag blir det som vanligt en ny fräckis och vips så är det minsann hunnit bli helg igen!

Med risk för att vara tjatig, en spännande vecka väntar - HÄNG MED! 

----------
Firman





 

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards