Firman Bloggar!

Alla inlägg den 8 september 2009

Av Rengbo/Nilsson - 8 september 2009 09:23

Tack till PopAlex som än en gång levererat en läsvärd blogg med lite "bredsidor" här och var. Som Ni säkert förstått har vi en intensiv vecka framför oss. Imorgon kommer en blogg från Skansentränaren Fredrik Hahne och därefter ska vi även hinna med att publicera en text från Rickard Nordström.

Dessutom kan vi meddela att vi fått ett mail från Malik Sesay. Han skriver att han vill få slut på alla spekulationer och helt enkelt förklara varför han fått sparken från såväl MF Pelister som FBK Balkan. Detta är vi säkra på att många av våra läsare är nyfikna på!

Vi har tyvärr inte fått rätt att publicera hela hans mail - vilket vi därmed heller inte kommer att göra, men väl tillåtelse att kommentera det. Detta kommer Firman att göra i en blogg senare under veckan, håll utkik!

----------
Firman

Av Rengbo/Nilsson - 8 september 2009 09:12

PopAlex Klottrar!   

Prologen av gick av stapeln i helgen och det blev elitserienykomlingarna HK Malmö som segrade. Prologen är en träningsturnering med dom skånska lagen (förutom Stavsten) som möts över 4 dagar. För vår del innebar det fyra tuffa matcher mot tre elitserielag. Tyvärr såg jag inte alla lag, men jag ska nog ändå kunna ge er lite tips så snart som möjligt. Dom två senaste årens segrare har ALLTID floppat under säsongen, vi får väl se hur det går för årets segrare... 

Om man ska sammanfatta IFK:s turnering så tycker jag det är godkänt. Två knappa förluster mot HK Malmö och YIF, en utskåpning mot H43 och avslutningsvis en seger mot seriekonkurenten IFK Ystad. Sägas bör att det var andra raka segern mot IFK Ystad. Ett psykologiskt övertag inför den stundande Allsvenskan!

VÅNGEN - BEHAR: 2-0.....SYND!


Poplaget har två träningsmatcher kvar innan serien. Nu på onsdag mot Ystadpågarna och sen genrepet mot Oxie på söndag. Har ni vägarna förbi Ystad eller Oxie, kom gärna och stötta oss!

Ödesmatchen i Ungern gick ju bra, om än med lite tur. Det man blev mest glad över - förutom segern - är ju att Sverige vann utan Henke Larsson. Kanon! Håll nu sopan så långt ifrån landslaget som möjligt...

Tyckte Zlatan fick lite oförtjänt negativ kritik. För det första så är han på en helt annan nivå än dom övriga i landslaget. För det andra så ska man titta på omgivningen. I Barcelona har han Messi, Xavi o Henry bredvid sig. I landslaget har han Holmén, Elm och Svensson. Lite skillnad, eller hur????

KIM KÄLLSTRÖM VAR KUNG I LÖRDAGS!


Som jag skrev i förra bloggen om filmningar så kom domen till Eduardo. Två matchers avstängning för filmning. Ett bevis för att UEFA är ett skämt. Nu har dom lagt ribban till CL-gruppspelet. Det kommer att hagla avstägningar. Hur många matcher tar det innan "Fröken Ronaldo" blir avstängd. Förslag???

Undra vad som är allvarligast egentligen. Martin Taylor sparkade benet av Eduardo och fick tre matcher. Eduardo blev borta i 18 månader. Eduardo filma till sig en straff, fick två matcher. Hmmmmmm...

Som Anders har tagit upp innan här på Firmans Blogg så berör verkligen Premier Leauge. Som Ni säkert vet håller jag på Arsenal. I med- som motgång. Jag snackade med en som jobbar på Entré som så klart "höll" på United för nu mötte dom ju Arsenal. Träffar jag samma person igen på måndag och Arsenal har förlorat då är jag överygad om att han "håller" på City. Det finns gott om LÅTSASSUPPORTTRAR!


Visst var det straff i lördags, DOMAREN GÖR JU ALDRIG FEL...


VECKANS BÄSTA:
SVERIGES SEGER - VM DRÖMMEN LEVER!


VECKANS VÄRSTA:
UEFA........JAG BEHÖVER INTE SKRIVA MER!

Vi ses där poplaget är// Alex

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards