Firman Bloggar!

Alla inlägg den 16 september 2009

Av Rengbo/Nilsson - 16 september 2009 09:11


hot stuff  



  • Det har blivit dags för en ny "HOT STUFF" och återigen upprepear vi vikten av Er läsares engagemang. Givetvis ser vi helst att Ni står för Era kommentarer genom att skriva ert "riktiga" namn eftersom det gör själva grejen betydligt trevligare!


  • Anders Bergström, Ni vet killen som tog över FBK Balkan efter det att Malik Sesay fått sparken, hade tydligen lagt ut nät på lite andra håll innan han fick napp. Ryktet gör gällande att respektive styrelse för såväl FC Trelleborg, Lödde som Veberöd hade fått ta emot ett samtal där mannen ifråga erbjöd sina tjänster. Skam den som ger sig, skulle man kunna säga...

  • Det ryktas om att FC Trelleborg ska starta upp ett U21-lag, en förening som därmed tar ytterligare ett steg i rätt riktning. Kul tycker Firman, om nu denna information stämmer vill säga!


  •  BK Skansen är i ropet för dagen och för ett tag sedan var man också högaktuella till att knyta till sig Gustav Lindqvist från IFK Trelleborg. Men eftersom transferfönstret hunnit stänga för säsongen ”tvingas” han stanna kvar hos Jimmy Olsson säsongen ut…


  •  Benny ”Guldfot” Mårtensson är visst aktuell för ett tränarjobb igen. Under helgen som gick förde han dialog med en förening ”utanför stan" och under veckan som kommer ska även ett annat objekt observeras under lupp. Återstår att se vart den gamle TFF-hjälten återupptar sin tränarkarriär.


  •  Oxies anfallare Kevin Almqvist lyftes fram redan under Kalle Palms tid i klubben och under årets säsong har han blommat ut ytterligare. Så pass att Kvarnby IK visat intresse, återstår att se om det kommande division 2-laget lyckas knyta talangen till sig.


  •  Stefan Kristoffersson har gjort sitt i IFK Klagshamn. Klubben är helt enkelt inte nöjda med hans resultat och det kan man väl förstå då han misslyckats kapitalt med ett kanonmatrial. Kanske något för firma Sesay/Ågren? -Där lär det iaf inte finnas någon semester att skylla på...



  •  Till slut kan vi meddela att Lilla Torgs tränare Rickard Nordström har ett utgående kontrakt och detta efter åtskilliga och minst sagt framgångsrika år i klubben. Rickard har gjort vandringen från division fem och lyckas man fixa nytt kontrakt i årets division 2 kan han se tillbaka på sitt jobb med ett högburet huvud. Det är ingen vild gissning att mannen ifråga tänkt sig ett kliv uppåt när det gäller nästa uppdrag. Kanske vi får veta mer när Rickard själv kommer med en blogg efter säsongens slut.


  •  Pseudonymen "JC" hade under gårdagen synpunkter på vårt upplägg här på bloggen och vi väntar för övrigt fortfarande på ett svar från personen ifråga. Så länge Era synpunkter är vettiga och för all del rimliga ser vi mer än gärna att Ni kommer med nya idéer för att Firman ska kunna utvecklas ytterligare. Med hopp om ett fortsatt gott samarbete!



---------

Firman






Av Rengbo/Nilsson - 16 september 2009 07:53

Denna onsdag kommer vi att publicera en ny "HOT STUFF" vilken vad vi förstått är en av våra mest uppskattade kategorier. Detta kommer också att bli ett återkommande moment när nu ryktenas tid drar igång. Även om vi som vanligt lär snappa upp en hel del vore det glädjande om även Ni läsare kunde bidra med lite nyheter och detta genom att lägga en kommentar. Tack på förhand!

----------

Firman

Presentation

Omröstning

Vad är din inställning till Anna Anka, positiv eller negativ?
 Positiv
 Negativ

Fråga mig

0 besvarade frågor

Firmans egna gästbok

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards